Sigla www.printstudio.ro

poster cu planuri de arhitectura

Planuri arhitectura
Tipar DIGITAL
Print OUTDOOR
Sisteme de afisaj
CONTACT
#
#
linkedin twitter google+ yahoo
Oferta in PDF

Printare postere de inalta rezolutie ( fotografica ) pe hartie de foarte buna calitate cu dimensiuni standard de 70 x 100 cm sau 50 x 70 cm dar si dimensiuni atipice. Poti comanda chiar si un singur poster. Pentru postere cu dimensiuni atipice va rugam sa solicitati o oferta in care sa precizati dimensiunile si cantitatea dorita. La cerere fotografia poate fi printata si pe canvas cu sau fara sasiu.
Preturile de mai jos pentru poster si fotografie sunt exprimate in RON si includ TVA.
Pret printare poster 50x70 cm
Pret printare poster 70x100 cm

Pentru printarea fotografiilor si a posterelor, folosim un plotter special realizat pentru printuri de inalta rezolutie HP DesignJet 4500 PS.


De la infiintare in anul 2007, Print Studio a acumulat o experienta vasta, si indiferent ca ai nevoie de printarea catorva planse sau de copierea unei intregi documentatii, suntem siguri ca te putem ajuta intr-un timp record si la o calitate fara compromis!

Pentru o plotare color de calitate sunt foarte importante cateva aspecte, iar unul dintre ele este cerneala. In centrul nostru de copiere se folosesc doar cerneluri originale HP. Chiar daca sunt mai ieftine, cernelurile aftermarket, au o compozitie diferita fata de cernelurile originale, cu un timp de uscare diferit, ducand la infundarea capetelor de printare si in final la o calitate slaba a planselor.


Un al doilea aspect foarte important este calibrarea aparatelor, o operatiune costisitoare si laborioasa. Un plotter necalibrat produce un print cu dungi transversale directiei de print, repetate uniform pe plansa, la fiecare trecere a capului de printare. La Print Studio calibrarea plotterului se face saptamanal, iar urmarirea calitatii printului se face la fiecare plansa, considerandu-se rebut orice plansa ce prezinta un astfel de defect.
© Printstudio.ro - Toate drepturile rezervate
Web-design & Optimizare SEO designed by: US