sigla print studio

coperta printuri

Planuri arhitectura
Tipar DIGITAL
Print OUTDOOR
Sisteme de afisaj
CONTACT
#
#
linkedin twitter google+ yahoo
rollup banner poza

Sistem de afisaj Roll-up bannerFie ca vorbim despre un targ, o lansare de carte sau o simpla prezentare de produs, rollup-ul este primul tau contact vizual cu potentialul client, iar calitatea acestuia vorbeste de multe ori in locul tau despre ceea ce faci si mai ales care sunt standardele companiei tale si nivelul de calitate pe care il ofera aceasta. In cadrul diverselor targuri la care am participat am vazut foarte multe sisteme roll-up cu printul realizat pe material pentru banner cu imprimante pentru outdoor la o rezolutie discutabila.

La Print Studio sistemul de afisaj rollup este printat pe hartie din polipropilena de cea mai buna calitate pentru rezistenta in timp, cu un plotter special pentru indoor de rezolutie ridicata iar rezultatul este o calitate fotografica ce atrage atentia si poate fi privit de aproape fara sa produca dureri de ochi.Un mecanism rollup poate fi folosit iar si iar pentru ani de zile, dar bineinteles ca informatia pe care o prezinti clientului se schimba in aceasta perioada de timp. In cazul in care ai deja mecanismele rollup noi iti putem asigura doar printul si montajul pe acestea, evident cu o scadere semnificativa a costului pentru tine.

Tabelul de mai jos contine atat pret pentru mecanism cat si pret pentru print separat, astfel incat sa afli usor pretul care te intereseaza.

Timpul de executie pentru un roll-up este de cateva ore de la plasarea comenzii.

Mecanismul rollup are prindere cu clips in partea superioara, geanta  pentru protectie la transport si este prevazut cu 2 suporti de sustinere pentru o stabilitate ridicata.

Sistemul de afisaj "roll-up" este foarte usor de montat sau demontat.
Sistem: Dimensiuni print: Pret sistem:   Pret print:
EC 85 85x200 cm 16,50 20,00
ST 85 85x200 cm 18,50 20,00
ST 100 100x200 cm 25,50 20,00
Preturile sunt  exprimate in EURO si  nu contin TVA
Oferta in PDF
© Printstudio.ro - Toate drepturile rezervate
Web-design & Optimizare SEO designed by: US